Ny formand

Kære Swing Singers

Set I lyset af Pouls pludselige udmelding om tilbagetrædelse som formand, har bestyrelsen afholdt et ekstraordinært bestyrelsesmøde i tirsdags.

Vi har i bestyrelsen besluttet at indsætte en konstitueret formand, som er valgt fra bestyrelsen, jf. korets vedtægter §15 stk 2. Den konstitueret formand vil sidde, som formand indtil næste generalforsamling, hvorefter alle har muligheden for at stille op som formand.

Den valgte formand fra bestyrelsens side er undertegnende. Jeg glæder mig til at prøve kræfter af som formand, og sammen med bestyrelsen samle op på de løse ender der måtte være efter Pouls tilbagetræden fra bestyrelsen, samt arbejde videre med koret projekter og koncerter. Vi har valgt at se fremad, og håber at I som kormedlemmer af Swing Singers vil bakke op om dette. Sammen er vi stærkest.

I lyset af situationen har vi samtidig valgt at udskyde optagelsesprøverne til torsdagen efter, dvs. torsdag d. 30/10. Så vi på torsdag stille og roligt kan komme igang efter ferien, med at synge de skønne sange, som AK har valgt. Samt få snakket i pausen uden ekstra ører 😉

Vi har fra bestyrelsens side valgt, at ville give en gavekurv og et kort til Poul, som tak for hans mange år som dedikeret formand samt korentusiast. Vi signerer kortet på torsdag i pausen.

Vi ses til kor på torsdag 🙂

MVH

Natasha

Skriv et svar